TAISYKLĖS –
1. Pasirenkame mėgstamą receptą.
2. Tešlą iškočiojame lygiai, tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų, rekomenduoju 4mm. (Matavimo lazdų yra pas mane, kategorija konditeriniai įrankiai->tešlos storio matuokliai)
3. Iškočiotus tešlos lakštus dedame į šaldytuvą bent 40min.
4. Išimame iš šaldytuvo, tešlos paviršių barstome miltais, FORMELĘ merkiame į miltus.
5. Spaudžiame formelę į tešlą.
6. Jei kažkur visit užstrigs tešlos, ją išdaužykite su tešlos storio matuokliu ar mentele, laikydami formelę virš stalo. Taip bus greičiau, nei krapštyti 🙂
Man laikantis šių taisyklių pavyksta visada, aš nesu konditerė, esu paprasta moteris 🙂 🙂 😛
SKANAUS!
Snaigių sausainių formelės
Price range: 6,00 € through 40,00 €
Rinkinyje yra 4 snaigės. Jas pavadinau – tobuloji, žvaigždelė, apvalioji ir pailgoji.
Visas galite pirkti ir atskirai.
Tobuloji snaigė yra įnoringa, bet laikantis mano taisyklių, sėkmingai kepsite jų tiek, kiek jėgos leis.
TAISYKLĖS žemiau! 🙂
| Dydis | 8-9cm, 11-12cm, 14-15cm |
|---|---|
| Snaigė | Tobuloji, Žvaigždelė, Apvalioji, Pailgoji, Visas komplektas |









